O Tebe...
Anotace: sníva sa mi láska...
O Tebe
sníva sa mi láska,
keď padá jarný dážď
a jeho kvapky,
ktorým nastavujem tvár,
sú jemné ako dotyky
Tvojich úst,
keď bozkávaš ma
do vlasov...
O Tebe
sníva sa mi láska,
keď za horúceho leta
opriem sa o strom,
privriem oči
a slnečné lúče,
čo cez konáre
sa preplietajú,
ma hrejú
namiesto Tvojich rúk...
O Tebe
sníva sa mi láska,
keď za mrazivého rána
čakám na autobus,
čo ma odváža
preč od Teba
a ja sa snažím
zapamätať si vôňu,
do ktorej
si ma obliekol...
O Tebe
sníva sa mi láska,
keď spánok prichýli ma
do svojej náruče
a cez mäkké pery
dýchne mi
na očné viečka
najkrajší sen...
...sen o nás dvoch...
Přečteno 534x
Tipy 40
Poslední tipující: dva, s.e.n, jára spots, Maxí, zzlatý, Monsignore, WhiteSkull, anaH, Petbab, Severka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)