Noc anděla
Anotace: sladce spí v chrámu pro anděly, prosbou a slibem odpoví
kéž dnešní den, byl stvořen pro dnešní noc,
pocit mám že dnešní svět je zbytečně naplněn zlem,
je zde mnoho bolesti, která řeže sladké lidi omylem,
omylem sekne do rán solí nasype
kéž dnešní noc je nocí pro anděla,
kéž očičkami se podívá na ten dnešní svět, život můj, kéž svící napoví kde nebezpečí a zlost číhá,
kéž ukáže cestu správnou,
vím že dnešní noc je nocí mého anděla.
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Rbb, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)