To, co mi zbylo
Anotace: ... z naší lásky....
Pár starých fotek
Vzpomínky
Drobnej smutek
Za víčky
Starý zprávy
Co si čtu dokola
Štěstí v háji
Srdce mrtvola
Pár přání
Beznadějných
Mnoho dní
Prázdných
Dny bez konce
Minuty se vlečou
Jak voda v potoce
Slzy mi po tváři tečou
Ty jsi odešel
Nechals mě samotnou
Stesk mi do srdce vešel
Kráčím cestou nepoznanou
Neznámou cestou
Dlouhou
Sním o nás dvou
S představou pouhou
Jen tohle mi zbylo
Z našeho milování
Krásně mi s tebou bylo
Pryč je naše souznění
Teď znám jen soužení...
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál
Komentáře (3)
Komentujících (3)