Samota
Anotace: když jsi tenkrát odjel...
Sedím pod nebem
plným hvězd
sama, bez Tebe,
slzy mi začínají téct
po tvářích
Les tiše šumí...
To dívce pošetilé,
co jím s pláčem běží,
se směje
a pak pláče s ní
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, LisSe, saddova
Komentáře (3)
Komentujících (3)