Jestli je bílý král Mirek, tak je to vůl! Chlapi jsou někdy tak nevšímavý, až by se měli stydět!!! Jestli už jednou chtěl... , tak je tu určitě velká šance, že by mohl chtít i podruhý :-), i když v mém případě to neplatilo... :(. Ale stejně si myslím, že pokud už člověk někdy někoho miloval a pokud to bylo opravdově, tak už tu osobu nemůže ze svého života úplně vymazat a pořád k ní něco cítí...
Jinak k básničce: je skvělá :-), zatím nejhezčí, co jsem od tebe četla...
28.05.2008 09:04:00 | Kiss.Beruska
Já ti nevím, děvče, ale to mísení ras nepřináší stěstí. Ovšem v básničce to je pěkné.
06.05.2008 18:45:00 | Psavec
Já pořád doufám,že to bílému králi dojde a budeme nejšťastnější na celé planetě obě...tvoje štěstí mi k tomu totiž chybí.
06.05.2008 18:39:00 | kleopatra.sedma