Nádherná forma vše vypovídající...místo dlouhých básní a navíc..lll lehká letní láska ... se mi líbilo..jako terminus technius...i ta stojí za to..je tolik lidí co by byt jen za ni dalo stršně moc..i když nžl..nádherná životní láska .. je snad snem každého z nás...
15.11.2009 22:26:00 | Nút