Věž v dáli
Anotace: Svým způsobem o lásce, ale možná taky ne.. To už je na každém jak si to přebere...
Slzy pálí v očích
Vlasy lepí se na kůži
Prsty v Tvé krvi smočím
Na hrob hodím ti růži
Ač vím, žes nezemřel, pláči
Nehybné tělo na Tvém hrobě leží
Kdo v dáli ke mně kráčí
Kdo je ten někdo za dalekou věží
Jíž projít se dá kamkoli
Líbivá tvář na černém plášti noci
Dlaně od krve spojí se v jedinou
Svoboda, lákavý pocit
Jenž dostává podobu každou hodinou
Co s Tebou strávím
Dvě postavy ztracené v dáli
Vcházející do věže
Na cimbuří stáli
Krok do prázdnoty ztracený v důvěře
Když odcházejí do nekonečna jiných světů
Přečteno 344x
Tipy 13
Poslední tipující: Inies, Skywalker, Rikitan, Gracia, Psavec, Azazen, labuť, Petbab, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)