Květ
Anotace: Omlouvám se za trošku nesrozumitelné pojetí, ale měla jsem obrovské nutkání se vypsat
Kráčím dál,
Nevnímám svět,
V mé hlavě zmatek,
V rukou květ.
Květ lásky přeci,
Květ pouti nekonečné,
Květ, co chce utéci,
Květ touhy věčné.
Mluvím jen očima,
Přemýšlím srdcem,
Na nic se nedívám.
Já zrcadlím se v něčem,
Co umí naslouchat,
Co rádoby se směje,
Padám a cítím chlad,
A pak smršť naděje.
A tak se ptám:
Sním snad?
Či proč se tělo chvěje?
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Oťas, igniss, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)