Od pádů
odřený kolena
na tváři
slzu i smích
odraz tvých očí
zůstane v mých
když dívám se
do noci
a usínám
k ránu
kde naposled
zavírám dveře
-spíš železnou bránu
a v srdci jizva
kdys krvavý šrám
-tam tebe já
Lásko
navěky mám.
pořád dokola, jenoum doufám, že se to někdy zastaví /což se nestane/
24.05.2008 10:59:00 | její alter ego
Jedna z nejlepších a především nejupřímnějších, které od tebe znám.
/Co zbývá než závidět všem, kdož se setkali se samotnou láskou...nehledě na to, zda odešla či zůstala...?/
18.05.2008 15:07:00 | Filosof
líbí se mi, je takova lehka, nic tezkyho bych dneska odpoledne nesnesla :)
10.05.2008 13:17:00 | saddova
Ty jo takhle smutný nepíšu snad ani já.
Neboj se to bude dobrý, držím ti palečky.
07.05.2008 07:00:00 | Dračičák