Srdce
Srdce osamělé
Jen tak si pluje
Po černé obloze
Ve Velkém voze.
-
Hledá, až nalezne
Další svobodné
Romantické srdce,
Co samo být nechce.
-
A tak si plují,
Tulí se, líbají,
A nic je netíží,
Když srdíčka hoří
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: Shark Princess, Úsměv sedmnáctky, LisSe
Komentáře (0)