Země zaslíbená ...
Anotace: ***- Comment pro Hannele.m - dílko "Palus Somni"
.
Jen pro svou růži
na hvězdách Malých princů
chtěli bychom žít ...
A nevíme nic o tom
že láska žije v zemi draků,
... kde roztrhá vždy toho,..
... ... .. kdo chtěl by uvěřit ...
*
---------------------------------------------
***- Comment pro Hannele.m - dílko "Palus Somni"
.
Přečteno 333x
Tipy 19
Poslední tipující: Marcella, Liv, Romana Šamanka Ladyloba, callowsick, Elča, Belmon, cevert, prostějanek, Severka, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)