__-Nejdeš mi z hlavy-___
neúmyslně
stávám se bláznem
.
/tak krásnym bláznem..../
jsem tebou posedlá
...a ty tu nejsi a možná ani nebudeš
už jsem se naučila
že všechno má háček
.
ale ten háček má teď tebe...
a já bych vlastně měla být šťastná
protože vždycky ustoupim
...
..
ale teď nechci
protože ty jsi vlastne první
kterej mi v noci mezi náma zapíná prázdno
.
.
moc ti to ublíží
ale já te%d prostě nemůžu!
nemůžu se vzdát!
....
nechám se od tebe nenávidět
...jenom když ty mě budeš milovat
nejdeš mi z hlavy sakra!!!
a já pořád přemejšlim
proč nemůžu bejt s tebou
přestože to tak strašně moc chci
...
přijď si pro mě...
Přečteno 328x
Tipy 16
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Erion Fate, dva, Naracca, Rošták Domča, už ne pernikova princezna, Mraveneček, 0-0, daissy
Komentáře (4)
Komentujících (4)