Křišťál
Anotace: ...již dozářil...
Srdíčko jak ementál,
co vzal si kdosi do ráže.
Vždyť se ani nezeptal!
/Ne, že by snad překážel!/
Hlava jako velký zvon,
v ní orchestr píšťal,
způsobil to pouze on.
On...
...s očima jak drahý křišťál
a s tváří víc než nevinnou...
On...
...co vlastní si šel pěšinou...
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, elfkan, Egretta
Komentáře (0)