Vůně lásky
Lásko, přijď mě zas obejmout tak jako kdysi,
tehdy byly jsme skoro ještě děti,
vím, jsme již dospělí - bože, jak ten čas letí...
Já volám lásko neodcházej, důvěřuj dlaním mým
já zažít chci znovu a zase tu touhu, vášeň,
čas, kdy po milování obejmout tě smím...
Přečteno 487x
Tipy 21
Poslední tipující: Jan Urban, tato22, Bíša, kroužek, CvrkVojta, Tacca, Holis, vodnař, Mraveneček, fialová, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)