Anotace: Napsáno pro mou velikou lásku. Doufám, že se jí bude alespoň trošku líbit...
Je fakt nádherná, zajímala by mě jen jedna věc, proč sem nepíšeš víc??? :o)
15.10.2007 16:59:00 | Laivindia
Taková něžná a lehce psaná básněnka...moc se mi líbí..jo, kdyby někdo napsal pro mě taky takovou..:-)
26.05.2007 10:38:00 | Veru
Jo určitě bude líbit....Je to psaný hezky od srdíčka a už proto by se jí to mělo líbit...
04.05.2007 00:04:00 | LSI
Vše na tobě je v pořádku, přesně tohle chceme slyšet, že nás má někdo rád se všemi chybami...
22.11.2005 20:31:00 | michala