Neúspěšná láska vyjádřená slovy
Každá báseň tobě psaná,
je nedůstojná.
Všechna slova tobě daná,
jsou bezvýznamná.
Každá sloka o tvé kráse,
zbytečná zdá se.
Každý řádek je ti tmou,
ty však světlem jsi, buď i mou.
Lásku pouštim na list perem.
Slůvka skáčou jsou mým tepem.
- Cestou domů na tebe myslím. -
V tom tě vidím...
...ale s jiným.
Inkoust stéká z listu,
utíká před tvou duší chladnou.
Život vdech jsem písmu,
teď vím, že s nadějí marnou.
Přečteno 482x
Tipy 14
Poslední tipující: Fog, Emily Winnacott, daissy, saddova, už ne pernikova princezna, PoeziGirl, rry-cussete, Alan Black, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Caracol, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)