Motýl
Jak motýl
Chtěla bych si letět
Vstříc slunci.
…Už nemyslet
na mraky
na lidi
a hlavně na Tebe
Ale to slunce
jak krásně vychází,
večer stejně zhasne.
Jen mraky se plazí
dál po obloze
a jen tak,
pro zábavu,
ničí motýlovi
jeho iluze,
cíle, sny…
… každou noc znova.
Než přijde nový den
a při východu slunce
motýl zaskočen
hřejivými paprsky
vše odpustí
a naivně sní dál
… o Tobě
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Winnacott, Inge, saddova, carodejka, LisSe
Komentáře (5)
Komentujících (4)