Pomeranč
Anotace: blbůstka jedný blbky:-D
Chtěla bych být pomeranč
Oranžově se smát
a mít pevnou slupku
Nevidět
jen čekat,
až si mě koupí ten správný
-a nebo třeba, jen čekat-
S jemností a láskou slupku odtrhnout,
prosím...
Abych se sladkokysele mohla dívat na svět
A nekrájet mě na kousíčky
-bojím se, aby to nebolelo-
A pak jedným soustem
překročila bych hranice
vykřičeného ticha
a vstoupila ti tajně do srdce
Takže, až jednou budu pomeranč...
.
.
.
Blbost
vždyť díky hořkosladkým slzám
by si mě stejně nikdo nekoupil
Vlastně máš radši jabka...
Viď?
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Isobel, el viento, už ne pernikova princezna, chicacheca
Komentáře (2)
Komentujících (2)