Stýskání
Anotace: ...hezký časy to byly, pravda... :)
Kdybych znala zaklínadlo,
byla bych tam zpátky.
/...víš, bylo to tak krátký.../
Proč to takhle utíká?!
Život je krutej.
/Jasně, to se neříká.../
Chtěla bych tě zase vidět
a jeden ušmudlanej úsměv
/ten ti nejvíc sluší./
Měla jsem ti něco nechat...
...ne jen svoji duši.
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Bíša, elfkan, janewe
Komentáře (1)
Komentujících (1)