Jednou
Anotace: Když jsem seděla v trávě a přemýšlela nad svým životním osudem a sny, napadl mě jeden text, plynoucí z proseb duše...
Jednou
Jednou procitnu
a uvidím tvé tělo ležet vedle svého
paprsky namaluji úsvit do tvých dlaní.
Jednou vstanu
a dám ti celé své ráno
jen abys měl dvě
a přestal se už zlobit,
že já ti to tvé kdysi vzala.
Jednou ti vložím do úst
všechna svá slova
protože kvůli mně
jsi o ně tenkrát přišel.
Jednou vyměním
vlastní tvář za tvou
v odraze zrcadla.
Jednou si svléknu kůži
a přikryji tvou nahotu
abys ji nemusel halit
do jiných těl.
Jednou potkám na chodníku
tvé odumřelé srdce
a odnesu je do zastavárny,
kde počkám
dokud zas nezačne znova tlouct...
Jednou tě políbím
na dobrou noc
a budu střežit tvé sny
aby patřily jen mně.
Jednou ti snad dám i svou lásku
Jednou
teď ještě ne
protože mě nemiluješ...
Přečteno 504x
Tipy 8
Poslední tipující: SZN, hostmen, DodgerKT, melebele, Veru
Komentáře (6)
Komentujících (6)