Chtěl bych být...
Chtěl bych být Tvojí vodní hrází,
co Tě zadrží,
když máš chuť prorazit dál,
tam,
kde bych se o Tebe bál
Chtěl bych být Tvým letním deštěm,
co Tě osvěží
a pošle ještě o kousek dál,
tam,
kde bych se s Tebou smál
Chtěl bych být Tvým tajným krytem,
kde se schováváš
a kam utíkáš před úsvitem,
tam,
kde by ses nemusela bát
Chtěl bych být tím,
kdo tě budí z rána,
utírá slzy,
když si uplakaná,
tím,
co ví a nemusí se ptát
Chtěl bych být Tvojí druhou duší,
která se stará,
i když nemusí
Přečteno 539x
Tipy 5
Poslední tipující: Mia, jitka.svobodova, anaH, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)