Po proudu nebes..
Svázána lžemi
Zklamána životem
Zrazena všemi
I pouhým úsvitem
Poslána do oblak
Vlaštovkou z papíru
Do měkkých povlak
Snového vesmíru
V náručí lásky
Sladké kouzelnice
Zní tóny hlásky
A vůně tanečnice
V závistném vánku
Tančící oblohy
Padám do spánku
Úsměvné polohy
Po proudu nebes
Až k slzám bolesti..
Přečteno 407x
Tipy 14
Poslední tipující: Sladkalu, Lachailla, Megalo'R, Jahodová kopretina, sluníčko sedmitečné, Janetee, jedam, jára spots, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)