...bez dechu
Anotace: ...
Sbírka:
letos
.
.
Slyším svá přání
z tvých úst
do času padají
a začínají růst
překážky neznají…
Jednou je zdaním
a tvrdě zaplatím
obraná o všechno
(drobné mi nevrátí)
těžké se nadechnout
těžší však dál dýchat
dodýchala pýcha…
bez dechu marně ho chytám
a nízko při zemi
lítám…
křižování? míjení?
pak svůj dech doženu
a pro změnu
i sobě uvěřím
vím
nebude to snadné…
…co sama nezvládnu – zvládnem?
.
.
Přečteno 547x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, pejrak, NikitaNikaT., jedam, a_tao, Jabba_Hutt, Dota Slunská, Myrja, maena, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)