Anotace: Jo,v tak to je a ještě úpěkěn dlouho to tak bude.
Každý vnímá bolest trochu jinak - nelze srovnávat s fakíry co si lehají na hřebíková lůžka a podobně...
Někde jsem slyšel něco ve smyslu "Kdo v klidu a s láskou snese bolest, překoná strach a odkryjí se mu nové možnosti" Tak nezbývá než to ozkoušet :-)
10.05.2008 21:07:00 | Chancer