Kde zemřely víly?
Kde byli ti
co pomoci měli
abych nezemřela
po srdeční stránce
kde byli ti
co slibovali
zachránit moji duši
když padala
tak hluboko
cítím se stlačená
připravena k výbuchu
jaderné bomby
uvnitř mého těla
a strasně toužím
aby nebyla pravda
tohle všechno
kde je spravedlnost
výčitek celého světa
když pláču
pro jedno rozhodnutí
slibovali
pomoci
ale kdo může
jsem jen žena
vytržena
z
bůhví čeho
sama nevím
jsem jen žena
opuštěná
zahanbená
zklamaná sama sebou
a jedním otcem
který nikdy nebude mužem
pro své útěky
kde jsou dny
kdy jsem milovala
a byla milována
kde jsou dny kdy jsem byla šťastná
a mohla tančit
ve vlahém dešti
kde jsou dny kdy hořkost na jazyku
nepřipomínala krev
a na jednom mém slovu
nestál celý život
-
tak strašně nevinný
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Taog, PUERO, kouzelníček, Churry, a_tao
Komentáře (3)
Komentujících (3)