To, co asi nepochopíš
Nevím, jak ti říct, vše co chci
protože nechci ublížit tobě ani nám
Snad propadáme se do ticha propasti
že připadáme si každý tak sám?
Velká slova šeptaná do tmy
jsou tak hlasitá jako to, co k tobě cítím
Však neslyším tvou ozvěnu
nevím, jestli tvé srdce ještě kdy chytím...
Tluče ještě v té milé schránce,
která je jen obalem od toho nádherného uvnitř?
Pokud ano, prosím, vrať mi ho!
Chci jen slyšet něco pěkného...tak pst...nekřič!
Nekazme to krásné, co může být
beru všechnu vinu na sebe, slyšíš?
Já bojím se, že už mě nebudeš chtít...
kéž bych aspoň jednou věděla, co si myslíš!
Odpusť mi i to co jsem neudělala
i to že se tu před tebou tak ponižuji
nikdy bych to před nikým neudělala
ale ty...tebe miluji!!!
Tak miluj i ty mne...
Komentáře (1)
Komentujících (1)