Květina
Květina voní,
tvá slza se roní.
Já ti ji utírám,
květinu ti podávám.
Úsměv tvůj znám,
když se tě ptám.
Zda muže ze mě uděláš,
a ty se jen podíváš.
Chci usínat v náručí,
jenom a jenom tvém,
co mi srdce poručí,
to bude tvým snem.
Ty tvé oči září,
já listuji v kalendáři,
ať se lidem daří,
až budeme staří.
Miluju tvé vůně,
co se bytem lynou,
když srdce stůně,
už nechci jinou.
A já zase miluji tvou,
když ráno vstávám,
chci býti jedinou,
když polibek ti dávám.
Komentáře (0)