Rozloučení
Anotace: ... s Tebou.... Já jdu dál, snad štěstí vstříc...tebe v dáli nechávám...
tma tmoucí
tma v mém srdci
občas slunce svítí
převážně však prší
zataženo je v mé duši
ale něco slyší mé uši...
zdálky volání
konec proplouvání
samotou
tesknou
mou....
nové naděje příchod
smutek se má na odchod
odchází sice pomalu
ale štěstí už je v dohlednu
ne, nespím
nesním
bdím!!!
jsem vzhůru
nabrala jsem sílu
sílu čelit budoucnosti
konec zlosti
vidím období radosti
a je mi jedno, jestli tam bude On
stesku po něm odzvonil zvon
teď jdu dál
i když nemám plán
a pokračuju
na nic už si nestěžuju
jdu dál!
ty si zůstaň sám...
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, abcabcabc
Komentáře (1)
Komentujících (1)