TY
Proč jenom smutno zdá si mi,
když sny plné tebe mám,
proč, v tvých očích topím se,
pusu plnou otázek mám.
Jen jednou vidět stačilo,
tu tvojí zářivou tvář,
srdce mi v hrudi bušilo,
zda své srdce mi dáš.
Ruku svou bych ti podala,
šla s tebou i cestou trnitou,
jen nevím, zda by tvá ruka stiskla mou.
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Aka Kiss
Komentáře (0)