....
Anotace: pitomá úvaha, proč se ještě najdou někteří, kteří se za ni ženou... no schválně, proč?:-)
protéká Ti prsty...zlatý písek
simuluje štěstí, zahání hlad
svléknutím trička ji obnažíš kosti
s mléčným kalkulem polární lišky
Ti do nich vstřikuje
...rtuť?
protéká Ti prsty...
je pískem v hodinách
a jak v těch přesypacích
...pomíjí, vyprchá
nevypiješ ji
a neprodáš...
...je to jen láska
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: el viento, mauvais-ange, pejrak, Anastacia-Jane, susuvlacek, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)