Starý verpánek
Anotace: Najdeš ho ještě?
Starý verpánek
Moje milá,
mé krásné ráno,
mé probuzení ze zimního spánku,
má naděje v srdci na kahánku,
pro kterou Pegasa zapřahám
do vichru i do večerního vánku.
Mám Tě rád
a Tvé krásné ráno,
Tvé probuzení do jarních červánků
je naší nadějí se srdci do heřmánků.
Je loukou, kam Pegasa vypřáhnout můžeš,
a napojit.
A na starém verpánku
nám napříst novou nit.
.
Přečteno 662x
Tipy 26
Poslední tipující: pejrak, Danah, Lota, jiljovský, isisleo, takova, jedam, labuť, Bíša, Lorraine, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)