Setkání
Jako dvě sazeničky
v moři pudinku
s párem proužků
pro sny
dané do vínku
..zlaté potkání..
(byl jahodový)
S chutí léta
a hledaného
trochu pro sebe
a trochu pro svět
ve světle vítaného
jen ne a ne
dospět
..společné svítání..
(beze studu?)
Splynutí s mraky
i světem idejí
někde jinde
tam, kde začíná štěstí..
Komentáře (1)
Komentujících (1)