Pro ni?

Pro ni?

Anotace: Pro kterou vím jen já a...

Před mýma očima stále Ty stojíš
tak starou pravdu poznal jsem a je mi nanic
a stále nechápu proč návratu se bojíš
a já vím co možná ztraceno,teď potřebuji nejvíc.

Bez lásky,bez Tebe já sám tu stojím
a tolik přál bych si s Tebou se sejít
že nikdy se nevrátíš toho se bojím
a proto neumím pro jinou lásku v sobě najít.

Tolik žen okolo,a všechny jsou něčím krásné
a já tolik pro jinou žít bych si přál
však vspomínkou na Tebe každá krása hasne
jen Tobě bych po boku do smrti stál.
Autor vladyka, 10.05.2008
Přečteno 466x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

mluvíš mi ze srdce... Moc krásná báseňka

16.05.2008 14:28:00 | Caracol

nadhera, myslim že se v tom kde kdo může najít taky.

10.05.2008 19:31:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí