Anotace: . . .
To je nádhera...Úplně jsem přestala dýchat. Je nádherné vědět, že existuje člověk, který dokáže takto kouzlit se slovy.
18.05.2008 12:33:00 | Princezna.Smutněnka
hledět na liter mi přináší povznášející pocit...trebas u toho, když čtu basne jako je ta tva :-)
11.05.2008 12:33:00 | saddova