O nás, nám..
Anotace: Z lásky k naší lásce..
Pro lásku naši skládám,
pravdivá slova kopretin.
Svou duši do tvé vkládám,
se snahou výhybu prokletin.
Srdíčko mé pro tebe dáno,
prosím už žádné vypruzení.
Každý den a každé ráno,
v objetí sladké probuzení.
V přítomnosti mimiky,
myšlenek a citozvonů.
Jako melodie harmoniky,
co neproniká na sto honů.
Pohledem a něžnými dotyky,
také je potřeba mluviti.
Dívat se do očí v zasnění,
žbrblat slůvka čisté lásky.
Na pohádku svět se promění,
a v polibku se ztrácej hlásky.
Každý z nás jedno křídlo má,
když dvě těla v jedno spojení.
Má duše s tou tvou se prolíná,
ve vyšší bytost se mění.
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Cleris, PoeziGirl, Flamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)