Bouřka
Anotace: Takové trošku veselé smutnění se spoustou zdrobnělin:-)
Déšť přichází
Mráček po mráčku
Sluníčko zakrylo spousta obláčků
Spustí se jemný deštík
A pofukuje větříček
Opodál šumí lesík
Přišel i blesk a jeho bratříček
Kapička po kapce
Stékají po okně
Láska po lásce
Odchází tajemně
Odešla i bouřka
Tak přestalo pršet
Odtekla kapka hořká
A pak dalších tucet..
A byl zase krásný slunný den
A ne jeden!
Komentáře (0)