Co mi brání?

Co mi brání?

Anotace: ...

Vyznat Vám lásku, co mi brání?
Že ráda bych až do skonání,
životem svým šla raděj s Vámi.
Když spatřím Vaši siluetu,
tu ochutnat chci z Vašich retů,
jsem roztržitá, všechno pletu.
Když vedle mě se postavíte
a něžným hlasem promluvíte,
v té chvíli, drahý, všechno smíte.
Když čas odchodu se blíží,
tu moje srdce bolest tíží
a myšlenky mi v hlavě víří,
že, dá-li Bůh, tak za týden
ukradnu si pár vteřin jen
a naplním svůj vzácný sen.
Autor Inge, 11.05.2008
Přečteno 408x
Tipy 8
Poslední tipující: Dacryon Beata, maena, carodejka, Psavec, Bíša, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No není to špatné, rytmus to má a celkem se mi to líbí, avšak nejvíc jsem se pousmala nad tím vykaním..to mě zcela zprvu spletlo :)

11.05.2008 17:55:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí