!!!
-Padám
Když bolí i nejniternější city
Když už se není za co chytit
-Topím se
Když už ani cukr slanost očí nepřebije
Když už i v dešti se pláč počítá
-Umírám
Když usínám a tiše volám tvé jméno
A když ty usínáš s úsměvem na rtech
-Bojím se
Když je tma a stíny mě objímají
Když svět se točí a já zůstávám stát
Přečteno 336x
Tipy 10
Poslední tipující: Radiii, Isobel, Someday, qpal, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)