Pro tebe, do nebe...
Anotace: Chvilka z nudy, nebo něco víc, co ty človíčku, vlastně o tom víš...
Stojí,
nebo kráčí,
ale nikdy člověk neví,
zda nestojí,
za rohem dva rváči.
Jestli nečekají,
právě na tebe,
aby ses mohl,
podívat do nebe,
nebo o trochu níž,
co ty holka,
vlastně o tom víš?
A jestli se už nevrátíš,
tak neboj,
stejně každou noc,
má duše,
bude s tebou.
Stejně žiju jenom pro tebe...
Přečteno 697x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenie, Nahá, lennerka, Bíša, carodejka, Mraveneček
Komentáře (4)
Komentujících (4)