- . . . -
°
. . . nemilovat . . . ? ? ?
slyším šepot Tvých úst
. . . nemilovat . . . ! ! !
Proč ale potom žít . . . ? ? ?
. . . nemilovat . . .
slyším tu ozvěnu lží
. . . nepravd . . .
Výmluv a prázdných slov
. . . vzdechů . . .
sobeckého srdce
neschopného pochopit
že Lásku v sobě
. . . nosí pro jiné . . .
Šepot Tvých úst
se mi snad jen zdá . . .
. . . nemilovat . . . ? ? ?
°
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Noc17, spare, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)