Androgynní
Anotace: Tezko je mi tezko.. Miluju jednoho.. pro jeho dusi a druhyho, pro jeho tajemnost a nedostupnost.. proc je ted platonicka laska silnejsi?..
K čemu prsa
k čemu boky
když Tobě se
líběj jen sukně
a malý dívčí boty.
K čemu rty
a srdce ženy
a zmírání touhou
když Tobě nikdy
stejně nebudu dámou.
I když lásku
/byť jen platonickou/
cítím,
tak ani kvůli Tobě
se nezměním - nikdy!
vždycky zůstanu svá,
androgynní.
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Kyle
Komentáře (0)