Anotace: Tato básnička je věnována dvěma lidem, které sem měl rád víc než svůj život.
Krásné a upřímné, miluješ ty dva človíčky ještě dnes???vím, babičku určitě a tu druhou osobu?
Dokázal by ses vrátit zpět???
07.01.2009 20:33:00 | Ela_mela
Je velmi těžké odpustit a přát štěstí bytosti,která zradila tvoji lásku,ale svědčí to o ušlechtilosti duše.
05.07.2008 11:04:00 | čertíček
Zdravím =O) Musím říct, že první půlka mě docela zarazila, skoro mi to připadalo jako klišé, ale musím říct, že ta druhá půlka všechno napravila. Nádhera. Těším se na další =O)
11.06.2008 14:59:00 | Elvien
Milý ejwo...strašně dlouho jsem tu nebyla, ale ve skrytu duše jsem doufala, že zrovně u tebe najdu něco nového:-) a nezklamals..moc se mi to líbilo, i když nejvíce tuto báseň asi pochopí jenom aktéři:-)
09.06.2008 13:55:00 | Lady Carmila