schizofrenni zed
ani nedejcham
..a ty vis, ze chci, abys to rek...
nemluvim..
..odpovidas
.
nechavame si odject projizdejici bus.
protoze nepospichame.
to me je hodne dulezity.
ikdyz nekdy zapomenu..a vypravim..
tak to chci takhle.
zlute nabarvena stena
nikdy nepocitala s tim,
ze by u ni nekdo brecel,
proto ji pretreli.
ted tam ty lidi sedej.
a sou radi ze uz muzou.
to jak se objimaj
me dojima.
nemusim nic rikat..
vis, ze uz chci ject.
.
ani nedejcham
..a ty vis, ze chci, abys to rek...
nemluvim..
..odpovidas
*
ííííííííááááííípíšubezčárekpíšubezháčků
Přečteno 530x
Tipy 26
Poslední tipující: fuu, Stavitel mostu přes Rubikon, pejrak, Marcella, Danah, Jen tvůj anděl, Cassandra, Liv, jednou uklouznu na slupce od banánu, Barunka=o), ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)