Myslím, že pořádný chlap se z řevu nepozná,
ale třeba si to myslím jenom já.
12.05.2008 18:54:00 | spare
Díky za "ťafku" . . . je to příběh blízkého přítele Petra, který ač zvící bezmála dvou metrů nedokázal by ublížit kuřeti, natož pak řvát . . . má srdce jako kolo od vozu a pro každého by chtěl vždy jen to nejlepší . . . ta dívka se s ním vlastně kvůli tomu rozešla, protože se neměla ani s kým pohádat a tak jí život připadal nudný a bezbarvý . . . šla tedy za člověkem,který je konfliktní a který se rád předvádí a oslňuje svým bohatstvím,které nezískal vlastním přičiněním, ale které zdědil . . . Petr se pokoušel vztah zachovat, ale marně . . . nakonec pochopil,že je lépe nechat vše plynout tak, jak osud sám chce . . . ale myslím,že nebude dlouho sám . . .
12.05.2008 15:11:00 | rolon
Promiň báseň je pěkná, ale pro mě by pořádný chlap v takové situaci řval vzteky...ale to je věc názoru
12.05.2008 14:39:00 | Noc17