Ty a já - já a ty
Sladké je ticho
které ruší jen tvůj dech
Tak krásně to pro mě zní
a i ty hvězdy na nebi to ví
že to jest má ukolébavka...
Teplá je dlaň
kterou svíráš mou ručku
a prsty, kterými mne hladíš
je to jako tanec, kterým mne pokaždé svádíš
a nikdy tančit nepřestanem...
Horká jsou naše těla
tak nedočkavá a nabitá vášní
šeptáš mi že mě chceš moc
a to vše se zlomí dřív než skončí tato noc
a pak už budeme navždy MY...
Ty a já - já a ty
jak jednoduchý to vzorec
dva jako stvořeni pro snění
kterému nikdy nebude konec.
Přečteno 613x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen
Komentáře (0)