Dívko Jano, k Tobě se utíkám
Anotace: Roku 1431 byla upálená dívka Jana, narozena v Domrémy, známá později jako Jana z Arku
Jano,
dívko s očima upřenýma do nebes.
Dnes stojím před Tebou a držím
krucifix jak si přeješ.
Jsem Jean de Metz, který vytrvá.
Jsem matka Babeta, co skryje tvoje slzy do bílého plátna.
Jsem Patrik, ten kterého mnozí zatracují a obviňují
z hříchu proti člověku.
Jsem tam s Tebou na hranici a nebe se otevírá
a svatá Kateřina přichází, aby nás utěšila.
Děkuji.
Odcházím a přece zůstávám.
........................ nechť Vám Bůh žehná.
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, oakbark, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)