Příběh tisíce a jedné noci /romance/
Anotace: líbí se/nelíbí? je to dobré/špatné? poraďte.. - j.c.ben -
vlahá noc už palác spí
princ princeznu svou
pohádkou opíjí
za svitu měsíce
dvě srdce dychtivá
planou.
ona dech tají
on šeptá a hladí
nikdo se neptá zda smí.
měsíc zrak svůj klopí
a hvězdy nic nepoví..
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)