kousani do rtu...
skvele to vystihuje...
dobra basen.. jen.. skoda porad toho sameho opakovaneho... hm?
18.05.2008 18:43:00 | Me and you and all the others
Do oka spadlo zrnko jiskřivého prachu..
A tlačí..
A slza stéká a jedna nestačí..
Život je z mechu i z bodláčí...
12.05.2008 17:10:00 | labuť