přítel
Anotace: přátel nikdy není dost, ale proč...
Poslouchat,
a vědět,
že já to nikdy nebudu,
poslouchat,
a snít,
že ty mě nebudeš nikdy chtít,
poslouchat,
ale nespát,
jenom pouze,
tam stát,
a být tvým přítelem,
to je totiž mým údělem.
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: lennerka, Bíša, Nahá
Komentáře (1)
Komentujících (1)