uhmm. člověk kolikrát chce chválit a nechce se psát jen: krásné a povedené ale neví co napsatmimo tyhle dvě slova( který ti patřej i dnes)..je jemná a lehká jak křídla motylí:-) (pomoh sem si od tebe)
děkuju za zážitek
17.05.2008 21:08:00 | kulishak
O Velikonocích 1970 mi kolem hlavy proletovala babočka, když jsem prohazoval dvůr od dvaceti centimetrů sněhu.
Kvůli pohřbu. V domku čekala babička.
12.05.2008 22:36:00 | a_tao